Letselschade Hoorn kan je helpen

Soms heb je gewoon pech. Je glijdt uit over een natte vloer, je wordt aangereden op de fiets, je wordt aangereden met de auto. Dikke pech dus! Maar die pech kan vérstrekkende gevolgen hebben. Bijvoorbeeld als je door je valpartij je werk (tijdelijk) niet meer kunt doen. Letselschade Hoorn is er voor jou. Want dat de verzekering van de veroorzakende partij je medische kosten voor hun rekening neemt is niet meer dan normaal. Maar Letselschade Hoorn zorgt er voor dat je ook de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt. Dat kan gaan om flink wat geld, geld dat je wel kunt gebruiken als je langdurig uitgeschakeld bent!
Letselschade Hoorn

Letselschade Hoorn is er voor jou

Bij letselschade denk je misschien niet snel aan jezelf. Het zal misschien niet in je opkomen om een schadevergoeding te eisen. Letselschade Hoorn kan goed inschatten of je recht hebt op een schadevergoeding. Letselschade Hoorn heeft diverse specialisten in dienst, van advocaten tot artsen tot arbeidsdeskundigen. Zij kunnen voor jou inschatten of je je werk nog kunt doen. Helemaal als ZZP-er kan een beetje pech grote gevolgen hebben. Als jij door toedoen van een ander je pink breekt, kan je mooi niet als timmerman aan de gang. Daar gáán je inkomsten. Letselschade Hoorn zorgt ervoor dat je schade ook financieel gecompenseerd wordt.

Letselschade Hoorn is niet duur

Wanneer je hierboven leest dat ze advocaten, artsen en arbeidsdeskundigen in dienst hebben, denk je vast dat het je veel geld gaat kosten als je je laat vertegenwoordigen door Letselschade Hoorn. Dat is niet het geval. Je kunt sowieso eens bellen voor een gratis adviesgesprek. Wie weet wat voor perspectief dat biedt? Je kunt er ook voor kiezen om het dossier dat je rechtsbijstandsverzekering heeft opgemaakt te laten overdragen aan dit kantoor. Ze bekijken het dan opnieuw. En omdat ze lid zijn van de LSA, de specialistenvereniging letselschade advocaten, hebben zij misschien nieuwe inzichten.

Waarom zou ik Letselschade Hoorn vertrouwen?

Advocaten hebben, helaas, vaak te maken met het vooroordeel dat ze niet te vertrouwen zouden zijn. Dat ligt bij Letselschade Hoorn wel anders (en de meeste andere advocatenkantoren ook hoor). Dit letselschadekantoor is namelijk opgericht door iemand die zelf te maken heeft (gehad) met letselschade. Iemand die weet wat belangrijk is op het moment dat het jou overkomt. Een ervaringsdeskundige staat er toch anders in en zal net dát verschil voor jou kunnen maken. Schade is al ellendig genoeg, je kunt wel hulp gebruiken!