De nieuwste modetrends van 2019

Het is natuurlijk erg leuk om er goed uit te zien, dit zorgt er voor dat je je lekkerder in je vel voelt. Toch kan het soms erg moeilijk zijn om iets leuks te vinden wat echt bij jou past. Tegenwoordig zijn er talloze winkels en wordt er ook online erg veel geshopt. Je kunt natuurlijk om je heen kijken wat de mensen dragen of je kunt naar verschillende mode shows kijken van bijvoorbeeld Michael Kors of Versace voor wat inspiratie. Het is wel leuk als je ook een beetje een eigen stijl ontwikkelt die echt bij jou past. Een paar nieuwe mode trends kunnen je daar bij helpen!

Gekleurde pakken

Een trend die we vooral in de lente en zomer van 2019 zullen gaan zien zijn de gekleurde pakken. Meestal als je aan pakken denkt denk je aan mannen of aan zakelijk werk. Maar deze fleurige pakken kunnen erg leuk gestyled worden. Je kunt ze in alle kleuren en maten krijgen, van knal rood tot verschillende pastel kleuren. Als je er een simpel t-shirt onder draagt en leuke gympen eronder kan het erg casual gedragen worden. Als je het combineert met een blousje en hakken kan het zelfs naar een feestje gedragen worden. Kortom het pak is een goed setje om in je kast te hebben.

Leather look

Een andere veel voorkomende trend is de ‘leather look’. Dit zijn verschillende items die van leer zijn gemaakt. De laatste tijd zie je dit overal in de winkels hangen. Een item dat al erg lang wordt gedragen en eigenlijk tijdloos is, is het leren jasje. In de zomer is het handig als een jas en in de winter kan het als binnen jasje worden gebruikt. Wat je nu de laatste tijd erg veel voorbij ziet komen zijn de leren broeken en leggings. Je hebt ze in verschillende soorten. Je hebt de gewone zwarte broek met een leren coating erover. Of je hebt de heftige leren leggings die erg glimmen. Dit wordt vaak gecombineerd met een leuk t-shirt erop of een grote trui erover heen.

Basics

Naast alle nieuwe trends zijn er ook een aantal tijdloze basics die je in je kast moet hebben. De eerste is het spijker jasje. Wederom in de zomer als jas te dragen en in de winter over een leuke trui. Daarnaast is een mooie spijkerbroek ook altijd handig om in je kast te hebben. Als laatste is nog de Little black dress een echte aanrader. Het kan altijd van pas komen, voor een feestje of juist een zakelijke afspraak, het kan allemaal.