Waarom SAP Business One

We leven in een omgeving die snel veranderd door de alsmaar toenemende digitatlisering. Ook binnen productiebedrijven herkennen ze dit. Daar wordt inmiddels al gesproken over de 4e industriële revolutie. Doordat big dat en bijvoorbeeld internet of things digitale mogelijkheden zijn die een productiebedrijf een stuk slimmer en efficiënter kunnen maken. Als ondernemer vraagt dat veel en betekent het dat je alert moet zijn om tijdig met deze ontwikkelingen mee te bewegen. Een goed ERP pakket is daar onderdeel van. SAP speelt daar met het SAP Business One pakket goed op in. In dit blog vertellen we uitgebreid wat je ermee kunt. Lees snel verder.

Wat kan SAP Business One

SAP Business One is een redelijk breed pakket en is op verschillende manieren samen te stellen. Bij groothandels en productiebedrijven wordt het veel geïmplementeerd omdat het voor die groep heel veel toegevoege waarde heeft. Denk bijvoorbeeld aan het voorraadbeheer dat je er in kunt integreren. Ook het inkopen is efficiënter te organiseren met dit ERP pakket. Dat zorgt er weer voor dat er binnen een productiebedrijf een efficiënt productieproces kan ontstaan. En dit is bij een dergelijk bedrijf essentieel om het gewenste rendement te kunnen behalen. Zo hebben we al een aantal facetten benoemd die in SAP Business One zitten. Naast dit zitten andere facetten die een belangrijke rol zitten er ook in verwerkt. Zo is het CRM systeem te integreren en te koppelen en de financials. Uiteindelijk ontstaat er een compleet inzicht wat heel belangrijk is om het bedrijf goed te laten prestereren. met dit inzicht kan er namelijk aan de juiste knoppen gedraaid worden om de gewenste verbeteringen te realiseren. Dat betekent ook dat het implementeren van SAP  Business One een belangrijk onderdeel is. Uiteindelijk haal je vooral de winst uit hoe je dit systeem gaat gebruiken en moet iedereen dit op de juiste manier gaan gebruiken.

Waarom SAP Business One

SAP is marktleider als het gaat om ERP pakketten. Een wereldwijde speler die duizenden klanten bedient. Ze kunnen daarom putten uit een enorme hoeveelheid gebruikers ervaring en daardoor een stabiel en gebruikersvriendelijk pakket aanbieden. Ook zijn ze in staat om goed in te spelen op alle ontwikkelingen die horen bij de 4e industriële revolutie. Sterker nog SAP Business One is vaak de basis die ervoor kan zorgen dat je kan toe ontwikkelen naar een slim productiebedrijf die klaar is voor industrie 4.0. Ga hier dus snel mee aan de slag.