Shortlease, speciaal voor een korte periode

Veel mensen hebben de auto dagelijks nodig. Ze kunnen gemakkelijk met familie of vrienden een dagje uit gaan en de auto na het weekend gebruiken voor hun werk. Ik ben er niet zo een en heb dus ook niet elke dag de auto nodig. Maar er zijn van die perioden waarin ik de auto wel vaak nodig heb en dan wordt het lastiger. De belastingen die maandelijks betaald moeten worden zijn heel hoog. Daarbij komen dan nog de onderhoudskosten voor auto’s die alleen maar buiten staan. Wanneer ze niet worden onderhouden, lopen de kosten alleen maar op. Daarom ben ik eens gaan kijken naar andere opties. Ik kwam uit bij  shortlease. Heeft u daar weleens van gehoord? Het is een ideale manier van het tijdelijk gebruiken van een goede auto. Met nadruk op goede, want bij de dealer moet u dan natuurlijk wel in de beste auto stappen. U kunt zelf kiezen hoe lang u van de auto gebruik wilt maken, na de initiële looptijd is het heel makkelijk om elke maand weer op te zeggen. Wanneer u dus bijvoorbeeld een periode op werk doormaakt waarbij er weinig tot niet gereden hoeft te worden, is het aan te raden om het contract op te zeggen en de leaseauto terug te brengen. U kunt later wanneer het weer nodig is, altijd een nieuw contract afsluiten. Shortlease is ook ideaal voor mensen die als zzp’er werken. Zij kunnen dan tijdens periodes een auto gebruiken waar per maand voor betaald wordt. 

Vervangend vervoer

Wanneer er onderweg een keer iets niet goed gaat en de auto naar de garage moet, hoeft u ten eerste nooit te betalen. In het maandelijkse bedrag worden ook de eventuele kosten voor reparaties meegenomen. Voor u dus heel fijn, want hoe erg de schade ook is, u hoeft niet te betalen. En tweede voordeel is dat u geen verzekeringskosten betaalt terwijl de auto uiteraard wel gewoon verzekerd is. Het is dus niet moeilijk om te kiezen voor shortlease omdat er heel veel voordelen bij te halen zijn. Een derde voordeel is het vervangende vervoer dat u krijgt op het moment dat uw shortlease auto langer dan 24 uur in de garage moet staan. U hoeft dus niet bang te zijn dat u belangrijke afspraken met klanten af moet zeggen. 

Veel modellen beschikbaar

Veel rijden doet u natuurlijk het liefst in een auto die u goed kent. Het is goed om te weten dat het ook zeker mogelijk is om een auto te kiezen waar u al eens eerder in gereden heeft. Een goede auto voor shortlease is uit voorraad leverbaar en u kunt dus altijd snel op pad.